Τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – «Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα» είπε η Ματίνα Παγώνη

Τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – «Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα» είπε η Ματίνα Παγώνη

«Μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα»

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει νοσηλευόμενος, δύο μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του J2US. Σήμερα το πρωί, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» για τα νεότερα της υγείας του τραγουδιστή.

«Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του από την αρχή αυτή η ιστορία. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα από τη Δέσποινα Καμπούρη, για το εαν επικοινωνεί ο τραγουδιστής, φάνηκε να φέρνει σε δύσκολη θέση την , η οποία δεν απάντησε στη συγκεκριμένη ερώτηση επικαλούμενη λόγους προσωπικών δεδομένων.

«Αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του; Επικοινωνεί;», ρώτησε η Δέσποινα Καμπούρη και η κα Παγώνη απάντησε: «Μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα».