Οι διακοπές ζευγαριού με την 4χρονη κόρη τους στην Αλεξανδρούπολη παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία

Οι διακοπές ζευγαριού με την 4χρονη κόρη τους στην Αλεξανδρούπολη παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία

Η καγκελόπορτα του σπιτιού που νοίκιασαν μέσω Airbnb έπεσε και καταπλάκωσε το κοριτσάκι που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθούν οι διακοπές ενός ζευγαριού από την Τουρκία με την 4χρονη κόρη τους, πάνω στην οποία έπεσε η καγκελόπορτα του σπιτιού που νοίκιασαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα. Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν σοκαρισμένοι και έντρομοι οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στη θάλασσα στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω του Airbnb, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος, όπως οι ίδιοι είπαν.

Η κατάσταση του αυτή την στιγμή δεν είναι σοβαρή και γι’ αυτό οι γονείς ζήτησαν να υπογράψουν, ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψουν στην χώρα τους και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο.