Σοκάρει η μαρτυρία 43χρονης δικηγόρου για τον ξυλοδαρμό της από 69χρονο γνωστό ποινικολόγο του Πειραιά

Σοκάρει η μαρτυρία 43χρονης δικηγόρου για τον ξυλοδαρμό της από 69χρονο γνωστό ποινικολόγο του Πειραιά

«Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη»

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τη νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό μιας 43χρονης δικηγόρου από 69χρονο γνωστό ποινικολόγο του Πειραιά, παντρεμένο και με πλούσια τηλεοπτική παρουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή «Το Πρωινό», το περιστατικό έγινε στις 28 Απριλίου 2024 γύρω στις 8:00 το βράδυ, όταν η 43χρονη μετέβη στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του δικηγόρου και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ., για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην Αστυνομία και στη συνέχεια σε ανάρτησή της στη σελίδα της Ένωσης Ασκούμενων Δικηγόρων στο Facebook, ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να την χτύπησε και να την εξύβρισε. Οι αστυνομικοί της έδωσαν κατάλογο φορέων ενδοοικογενειακής βίας και της πρότειναν να εγκαταστήσει το panic button, όμως εκείνη αρνήθηκε και δήλωσε, ότι δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Στην ανάρτησή της στη σελίδα της Ένωσης Ασκούμενων Δικηγόρων στο Facebook, η 43χρονη «φωτογράφιζε» τον γνωστό ποινικολόγο για κακές εργασιακές συνθήκες. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της αναφέρει: «Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης, όμως ο άνδρας αποφάσισε, ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ. Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άνδρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε "κ@@@λα", "δικηγορικό τίποτα" και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη», κατήγγειλε η 43χρονη δικηγόρος.

Η ίδια ισχυρίζεται, ότι μετά από δύο μέρες ο 69χρονος δικηγόρος της τηλεφώνησε, για να τα βρούνε και να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση. Μετά την καταγγελία της, ο 69χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς τελικά να εντοπιστεί. Ο ίδιος προχώρησε σε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι η 43χρονη του επιτέθηκε. Η υπόθεση είναι στην εισαγγελία και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.