Δημήτρης Κόκοτας: «Δύσκολα τα πράγματα» λέει για την κατάσταση της υγείας του η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: «Δύσκολα τα πράγματα» λέει για την κατάσταση της υγείας του η Ματίνα Παγώνη

«Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ, να παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών και αυτοί θα αποφασίσουν πόσο θα διαρκέσει»

Στις εξελίξεις σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κότοτα αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, το έχω πει από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα στην κλινική του εικόνα, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, που αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει το χρόνο του και νομίζω ο ίδιος ο οργανισμός του είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει, για ναβελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει ο άνθρωπος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι του». Ερωτηθείσα σχετικά με τις επιπλοκές, είπε ότι «δεν προέκυψαν τώρα, προέκυψαν από την αρχή, γι' αυτό λέμε ότι θέλει χρόνο, προκειμένου να αποκατασταθεί».

Απαντώντας στο γιατί έχει περάσει τόσος καιρός χωρίς ουσιαστική βελτίωση, η κ. Παγώνη είπε, ότι «αυτά τα περιστατικά είναι βαριά περιστατικά και χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και να μπορέσει ο άνθρωπος σιγά-σιγά να βελτιωθεί και να πάει στο σπίτι του». Όπως είπε η κ. Παγώνη «προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ, να παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών και αυτοί θα αποφασίσουν πόσο θα διαρκέσει». «Πιστεύω πως χρειάζεται χρόνο ακόμη και βοήθεια. Δεν μπορεί να πάει σε κέντρο φροντίδας», πρόσθεσε η κα Παγώνη.