Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Απόστολος Λύτρας

Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Απόστολος Λύτρας

Ποιοι επισκέφθηκαν τον δικηγόρο στις φυλακές Κορυδαλλού

Αίτηση αποφυλάκισης.ετοιμάζεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο προφυλακισμένος δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του MEGA, Βάσως Παλαιού, ο 52χρονος ποινικολόγος ετοιμάζει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται τις επόμενες κινήσεις του. Το προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Η αίτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Η πρώτη νύχτα του δικηγόρου στην VIP πτέρυγα των φυλακών

Το πρώτο του βράδυ στο κελί Νο 4 πέρασε χθες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, γνωστή και ως VIP. Στο ίδιο κελί βρίσκονται ακόμα δύο κρατούμενοι. Και οι δύο επιχειρηματίες, ο ένας από την Αράχωβα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και ο άλλος, ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Η πρώτη επαφή του Απόστολου Λύτρα με τους δύο συγκρατούμενούς του φέρεται να άρχισε με ένταση, καθώς ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει ένα τσιγάρο και ο ένας αντέδρασε. «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ», του είπε ο συγκρατούμενός του. Όλο το υπόλοιπο 24ωρο ωστόσο του γνωστού ποινικολόγου κύλησε ομαλά, με τον Απόστολο Λύτρα με το που μπήκε στις φυλακές να παραδίδει το κινητό του και έτσι επικοινωνεί με τα άτομα που επιθυμεί από το καρτοτηλέφωνο στην πτέρυγα. Αντάλλαξε χρήματα με μάρκες για να αγοράσει καφέ και τσιγάρα, ενώ σύμφωνα με πηγές, απέφυγε να μιλήσει για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του σε συγκρατούμενούς του.

Λίγη ώρα μετά την προφυλάκισή του την Πέμπτη, οι πρώτες επισκέψεις που δέχθηκε ήταν από το συνήγορο του και την αδελφή του, ενώ σήμερα το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του και η πρώην σύζυγος του, καθώς και ο δικηγόρος του.