Αντιμέτωπος με δυο πειθαρχικές ποινές από τον ΔΣΑ ο Απόστολος Λύτρας

Αντιμέτωπος με δυο πειθαρχικές ποινές από τον ΔΣΑ ο Απόστολος Λύτρας

Αφορούν σε δηλώσεις του για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό και άλλη με κεντρικό πρόσωπα 16χρονο Ρομά στην Θεσσαλονίκη

Δύο πειθαρχικές ποινές έχουν επιβληθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας στον προφυλακισμένο ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, οι οποίες αφορούν δηλώσεις του για υποθέσεις που χειριζόταν.

Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του Συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη αποσταλεί για επίδοση οι πειθαρχικές αποφάσεις. Η πρώτη αφορά επίπληξη και η δεύτερη χρηματική ποινή που κυμαίνεται από 3.000 έως 5.000 ευρώ, κατά περίπτωση. Οι πειθαρχικές ποινές αφορούν σε δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό και άλλη με κεντρικό πρόσωπα 16χρονο Ρομά στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, επίσης δικηγόρου, δεν έχει καταβάλει τη συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με συνέπεια να μην έχει ενημερωθεί η δικηγορική ταυτότητά του, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν ισχύει.

Μαρία Ζαχαροπούλου