Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών σε κομμωτή στο Βόλο για ασέλγεια σε 16χρονη εκπαιδευόμενη

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών σε κομμωτή στο Βόλο για ασέλγεια σε 16χρονη εκπαιδευόμενη

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της, μολονότι την είχε προσλάβει μέσω ΟΑΕΔ και ότι παρασύρθηκε από τον σωματότυπό της πιστεύοντας ότι είναι μεγαλύτερη

Σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας 53χρονος κομμωτής από τον Βόλο, που κάθισε στο εδώλιο για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης εκπαιδευόμενης στην επιχείρησή του.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών για εξακολουθητική κατάχρηση ανηλίκου και 5 μηνών για εξακολουθητική προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος με ποινή φυλάκισης 4,5 ετών και τριετή αναστολή, για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Τον 53χρονο είχαν καταγγείλει οι γονείς της ανήλικης, όταν κατάλαβαν πως είχε δεσμό με την κόρη τους. Εκείνος γνώριζε την ηλικία της, καθώς την είχε προσλάβει μέσω ΟΑΕΔ, αλλά στο δικαστήριο ισχυρίστηκε, πως είχε παραπλανηθεί από τον σωματότυπό της.

Ο 53χρονος φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το gegonota.news, ότι δεν γνώριζε την ηλικία της ανήλικης, καθώς η σωματική της διάπλαση προσομοίαζε με μεγαλύτερης γυναίκας, ότι η σχέση τους ήταν γνωστή και όχι κρυφή, καθώς έβγαιναν τακτικά, ότι δεν προέβη σε οποιαδήποτε ερωτική πράξη εντός της επιχείρησης στη διάρκεια της μαθητείας και εργασίας της, παρά σε εξωτερικούς χώρους και ότι ποτέ δεν είχε ασκήσει βία σε βάρος της, ενώ οι σεξουαλικές συνευρέσεις γίνονταν με τη θέλησή της.

Από την πλευρά της η 21χρονη σήμερα κοπέλα φέρεται να κατέθεσε, ότι την εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος επαγγελματίας και την ξεγέλασε, προκειμένου να την παρασύρει σε γενετήσιες πράξεις. Η ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση εις βάρος της τότε 16χρονης, φέρεται να τελέστηκε το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018, σε χώρους εκτός της επιχείρησης του κατηγορούμενου.