Τραγωδία στην Ξάνθη: Συγκλονίζει ο 22χρονος επιζών του τροχαίου – «Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός»

Τραγωδία στην Ξάνθη: Συγκλονίζει ο 22χρονος επιζών του τροχαίου – «Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός»

Ο Νίκος Μετοχιάτης σώθηκε καθώς εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ έξω από το μοιραίο αυτοκίνητο όπου βρήκαν τον θάνατο τέσσερις φίλοι του

Σύγκλονίζει το μήνυμα του μοναδικού επιζώντα του πολύνεκρου τροχαίου στους Τοξότες Ξάνθης, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ο 22χρονος συνοδηγός του Ι.Χ., Νίκος Μετοχιάτης, σώθηκε, γιατί εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το λεωφορείο. Ο νεαρός που έχει καταγωγή από το χωριό του Πούρνου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, μίλησε για πρώτη φορά μετά από το τροχαίο δυστύχημα στο thrakinet.tv, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο των φίλων μου. Έμαθα για τον άδικο χαμό τους την Δευτέρα. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική φροντίδα του και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα».

Τέλος, ο 22χρονος είπε συγκινημένος: «Πάνω από όλα ευχαριστώ τους δύο αδερφικούς μου φίλους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Ελπίζω σύντομα να είμαι τελείως καλά και να επιστρέψω στο αγαπημένο μου χωριό, για να ανταμώσουμε και πάλι».