Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγού του – Παραμένει άφαντος ο ποινικολόγος

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγού του – Παραμένει άφαντος ο ποινικολόγος

Άρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα και αντικαταστάθηκαν με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τις δικαστικές αρχές.

Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στην άρση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, και αντικαταστάθηκαν με προσωρινή κράτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε γιατί κρίθηκε ότι ο κατηγορούμενος ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής. Και αυτό γιατί η αστυνομία ενημέρωσε ότι ενώ τον αναζητά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δεν τον βρίσκει.

Για παραβίαση των περιοριστικών όρων μίλησε στην αρμόδια ανακρίτρια ο συνήγορος της συζύγου του, Θέμης Σοφός μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με κεντρικό πρόσωπο την πρώην σύζυγο του κατηγορούμενου δικηγόρου η οποία, μάλιστα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση του επεισοδίου διαβιβάστηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, με διάταξη αντικατέστηκε την απόφαση της επιβολής περιοριστικούς όρους με τους περιοριστικούς όρους με προφυλάκιση.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραμένει άφαντoς αν και αναζητείται τις τελευταίες ώρες μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγος του μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές αμέσως μετά τη σύλληψη του.

Ρεπορτάζ: Μαρία Ζαχαροπούλου