Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Αργολίδα – Μήνυμα 112 για εκκένωση της Δάρδιζας

Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Αργολίδα – Μήνυμα 112 για εκκένωση της Δάρδιζας

Στο σημείο της πυρκαγιάς κλήθηκαν επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς και η συνδρομή του Δήμου με υδροφόρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Δάρδιζα, κοντά στο Κρανίδι της Αργολίδας.

Λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι στάλθηκε μήνυμα 112 στους κατοίκους της Δάρδιζας να απομακρυνθούν από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς Θερμησία και Πετροθάλασσα στην Ερμιόνη. Ειδικότερα το μήνυμα του 112 αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Δάρδιζα απομακρυνθείτε προς Θερμησία και Πετροθάλασσα Ερμιόνης. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Βαθρακογιάννης, ανέφερε ότι πρόκειται για μία επικίνδυνη πυρκαγιά, στην οποία όπως είπε, επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

«Εφιστούμε την προσοχή όλων γιατί οι πυρκαγιές λαμβάνουν γρήγορα διαστάσεις και γίνονται επικίνδυνες», υπογράμμισε ο κ. Βαθρακογιάννης. Στο σημείο της πυρκαγιάς κλήθηκαν επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς και η συνδρομή του Δήμου με υδροφόρες.