Στο Αυτόφωρο η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα – Η ανακρίτρια μελετά το ενδεχόμενο να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Στο Αυτόφωρο η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα – Η ανακρίτρια μελετά το ενδεχόμενο να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Αρνείται την παραβίαση των όρων ο δικηγόρος

Στο Μονομελές Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η σύζυγος του δικηγόρου, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Παράλληλα , η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειες της που αφορούν τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ.Λύτρα αλλά και στην ανακρίτρια που χειρίζεται το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ.Λύτρα.

Στην περίπτωση που η δικαστική λειτουργός διαπιστώσει ότι υπήρξε παραβίαση των όρων , κάτι που υποστηρίζει η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ποινικολόγου που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος.

Η μήνυση

Η μήνυση, για τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξη οικιακής ειρήνης, κατατέθηκε από την Σοφία Πολυζωγοπούλου όταν, όπως αναφέρει, η πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου πήγε στο σπίτι της συνοδευόμενη από την κόρη της και ένα δικηγόρο για να πάρουν προσωπικά του αντικείμενα . Μάλιστα , στον Απόστολο Λύτρα αποδίδεται ο ρόλος του ηθικού αυτουργού στις ενέργειες της και γι αυτό έχει στραφεί και σε βάρος του.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε το panic button καθώς , σύμφωνα με το περιβάλλον της, επικράτησε ένταση αφού επιχειρήθηκε τα συγκεκριμένα πρόσωπα να μπουν στο σπίτι χρησιμοποιώντας κλειδί . Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται και μηνύματα τα οποία η ίδια ένιωσε ότι ήταν απειλητικά και εστάλησαν στο viber σε ομάδα που την συμπεριελάμβανε χωρίς την άδεια της.

Για το λόγο αυτό, η δικηγόρος φέρεται να κάνει λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων, που αφορούν την επικοινωνία και την απομάκρυνση από το σπίτι, οι οποίοι έχουν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα όταν αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του. Ο συνήγορος της αναμένεται , σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας να ζητήσει από την 18η ανακρίτρια την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Απόστολου Λύτρα.

Αρνείται την παραβίαση των όρων ο Λύτρας

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί. Ο κατηγορούμενος δικηγόρος , εμφανίζεται να λέει πως η συγκεκριμένη ομάδα στο viber ανοίχτηκε από δικηγόρο συνεργάτη τους για να διευθετηθούν εκκρεμότητες του γραφείου τους . Επιπλέον , φέρεται να αναφέρει πως κλειδιά για το σπίτι έχει και η κόρη του και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιήθηκαν τα δικά του.

Μαρία Ζαχαροπούλου