Γιώργος Καλλιακμάνης για Λύτρα: «Ο Αποστόλης μου είπε πως είχαν ένα διαπληκτισμό και όλα έγιναν σε χρόνο αστραπή»

Γιώργος Καλλιακμάνης για Λύτρα: «Ο Αποστόλης μου είπε πως είχαν ένα διαπληκτισμό και όλα έγιναν σε χρόνο αστραπή»

«Μού είπε πως ήταν όλα καλά και ξαφνικά έφτασαν εκεί. Εγώ τον πιστεύω», τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Απόστολος Λύτρας, όμως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας από αυτούς είναι να μην προσεγγίζει τη σύζυγο του.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από σχετική ενημέρωση των Αρχών από το γιατρό που εξέτασε τη σύζυγο του δικηγόρου.

«Ακόμα και να προσπάθησε η Σοφία να κρύψει το περιστατικό, θα είχε εξήγηση, αλλά δεν το έκανε. Στις 10 η ώρα μιλούσα με τον Αποστόλη, και τον άκουσα ήρεμο. Μιλούσε φυσιολογικά και κατόπιν έγινε το περιστατικό. Σήμερα που μιλήσαμε με τον Αποστόλη, μου είπε πως ήταν στο αυτοκίνητο, είχαν ένα διαπληκτισμό και όλα έγιναν σε χρόνο αστραπή. Ο γιατρός έκανε πολύ σωστά τη δουλειά του, και έτσι πρέπει να λειτουργούν όσοι αντιλαμβάνονται τέτοια περιστατικά. Θα πρέπει πριν από τα συμβάντα, όσοι έχουν προβλήματα να ζητάμε βοήθεια», είπε  αρχικά στην εκπομπή «Live News» του Mega ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και συνεχεία μίλησε για τον χαρακτήρα του δικηγόρου:

«Ο Αποστόλης είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Όταν είχε την υπόθεση της 12χρονης, με έπαιρνε και μου έλεγε ‘’σκέψου και τη μητέρα, μην τα βάζεις μαζί της’’. Από αυτό φαίνεται η ευαισθησία του. Η Σοφία ασχολείται με τέτοια περιστατικά και είναι απίθανο να γινόντουσαν μέσα στο σπίτι και να μην τα κατήγγειλε. Ο Αποστόλης μου είπε πως ήταν όλα καλά και ξαφνικά έφτασαν εκεί. Εγώ τον πιστεύω. Δεν πρέπει να σηκώνουμε το χέρι γιατί δεν έχουμε δικαίωμα και δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει».

Από την μεριά του Σταύρος Μπαλάσκας, τόνισε: «Ο γιατρός είπε στους αστυνομικούς πως οτιδήποτε δείτε σε αυτήν την κοπέλα δεν έγινε από την σκάλα. Με τον καινούριο νόμο εάν δεν το δηλώσει στην αστυνομία ο γιατρός θεωρείται συνεργός. Τον πήγαν στο Τμήμα μαζί με την γυναίκα του. Εκεί η γυναίκα του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Ήταν τρομαγμένος θα μπορούσα να πω όταν κατάλαβε τι γίνεται και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Την επόμενη ημέρα το πρωί πήγε κλιμάκιο στο σπίτι και αφαιρέθηκαν τα όπλα που είχε στο σπίτι του μαζί με τις άδειες, και η γυναίκα του έδωσε κατάθεση. Ο κ. Λύτρας βγήκε μετά και ζήτησε συγγνώμη και είπε πως είναι ψυχικά ασταθής. Στο τμήμα ήταν στον κόσμο του. Τρομαγμένος».