Βίντεο ντοκουμέντο τρομακτικού τροχαίου στη λεωφόρο Συγγρού

Βίντεο ντοκουμέντο τρομακτικού τροχαίου στη λεωφόρο Συγγρού

Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του, χτύπησε στις μπάρες του διαζώματος και έκανε πολλές τούμπες στον αέρα

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου επί της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της οδού Λάμπρου Κατσώνη.

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες που κινούταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο και τις μπάρες του διαζώματος, η οδηγός προσπάθησε να το επαναφέρει και το όχημα αναποδογύρισε τουλάχιστον πέντε φορές, πριν καταλήξει ανάποδα στο ρεύμα, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το βίντεο από την οποία προέβαλε το MEGA. Οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες, ενώ η οδηγός εγκλωβίστηκε στο Ι.Χ. και χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα μοτοσικλέτας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο. Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο, αφού έσκασε το δεξί μπροστινό ελαστικό του Ι.Χ. Στην προσπάθειά της να επαναφέρει το όχημα, προσέκρουσε στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ντελαπάρει και να αναποδογυρίζει τουλάχιστον πέντε φορές πριν καταλήξει με μέτωπο ανάποδα στο αριστερό ρεύμα. Το ζευγάρι, οδηγός και συνοδηγός, γλίτωσε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.