Τραγωδία στην Ξάνθη: Εκτός κινδύνου ο 22χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Τραγωδία στην Ξάνθη: Εκτός κινδύνου ο 22χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ παρακολουθείται και από ψυχολόγους

Σοκ έχει προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Κυριακή 16 Ιουνίου στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης–Καβάλας έξω από τους Τοξότες Ξάνθης.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ακαριαία τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας από 22 έως 28 ετών. Το πέμπτο άτομο που σώθηκε, ο 22χρονος συνοδηγός, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Σύμφωνα με το MEGA, ο 22χρονος παρακολουθείτε και από ειδική ομάδα ψυχολόγων, αφού έχει πληροφορηθεί τον θάνατο των φίλων του. Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά το δυστύχημα κατάφερε να βγει απο το όχημα από το παρμπρίζ.

Σημειώνεται, ότι στο λεωφορείο επέβαιναν 25 εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν τελειώσει τη βάρδιά τους και επέστρεφαν στην Ξάνθη, ενώ το αυτοκίνητο είχε πέντε επιβάτες και κινείτο, σύμφωνα με πληροφορίες, με μεγάλη ταχύτητα. Δύο από τους επιβάτες του λεωφορείου εξακολουθούν να νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

Το χρονικό

Το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο, λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία οι τέσσερις επιβάτες του Ι.Χ. Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.