Πανελλήνιες 2024: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ – Aύριο ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Πανελλήνιες 2024: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ – Aύριο ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Έπεσε την Τετάρτη 12 Ιουνίου η αυλαία στις Πανελλήνιες 2024 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Γίνεται προσπάθεια οι βαθμολογίες να έχουν αναρτηθεί είτε έως το τέλος Ιουνίου (με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή 28/6) είτε τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου (Δευτέρα 01/07 ή Τρίτη 02/07).

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου,  ολοκληρώνεται η εξεταστική περίοδος για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα μαθήματα που θα εξεταστούν οπι υποψήφιοι είναι τα: Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες αυστηρά μέχρι τις 08:00 π.μ., με την ώρα έναρξης εξέτασης να ορίζεται η 08:30 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Από αύριο, Τρίτη 18 Ιουνλιου, ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ:

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 28 Ιουνίου