Σοκ στην Πάτρα: 9χρονος μαθητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το στήθος από βεγγαλικά που ρίχθηκαν σε εκδήλωση

Σοκ στην Πάτρα: 9χρονος μαθητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το στήθος από βεγγαλικά που ρίχθηκαν σε εκδήλωση

Τα βεγγαλικά άναψαν κατά την διάρκεια γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλά κάτι πήγε στραβά και άρχισαν να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις

Με εγκαύματα στο πρόσωπο και το στήθος νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείου Παίδων ένας 9χρονος μαθητής, που τρυματίστηκε από βεγγαλικά που ερρίφθησαν στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας του Δήμου Πατρέων το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, στο σχολείο είχε πάει βεγγαλικά ο τοπικός εκπολιτιστικός σύλλογος, τα οποία άναψαν για να γιορτάσουν το τέλος της σχολικής χρονιάς, μόνο που κάτι πήγε στραβά και άρχισαν να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις στο προαύλιο, όπου ήταν συγκεντρωμένος κόσμος. Τα παιδιά έτρεχαν πανικόβλητα, όπως και οι γονείς, ενώ ένα βεγγαλικό χτύπησε τον 9χρονο μαθητή στο στήθος, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη στην αστυνομία ο υπεύθυνος του τοπικού εκπολιτιστικού συλλόγου που φέρεται να έφερε τα βεγγαλικά, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισσαγγελέα.