Μαρτυρία σοκ θύματος ενδοοικογενειακής βίας: «Με κρατούσε κλειδωμένη 4 ημέρες για να μην δουν τα χτυπήματα στο πρόσωπο»

Μαρτυρία σοκ θύματος ενδοοικογενειακής βίας: «Με κρατούσε κλειδωμένη 4 ημέρες για να μην δουν τα χτυπήματα στο πρόσωπο»

Η 24χρονη καταγγέλλει τον ήδη προφυλακισμένο 40χρονο σύζυγό της, ότι την κακοποιεί συστηματικά και ότι την είχε χτυπήσει ακόμη και όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία 24χρονη στο Ηράκλειο, η οποία έπεσε θύμα άγριοου ξυλοδαρμού από τον 40χρονο προφυλακισμένο πλέον σύζυγό της.

Η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, καταγγέλλει όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ότι ο σύζυγός της βιαιοπράγησε σε βάρος της πρώτη φορά ενώ ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Υποστηρίζει, ότι την έσπρωξε από την σκάλα, έφυγε και επέστρεψε μετά από ώρες, αδιαφορώντας για την ίδια και το έμβρυο. Η 24χρονη αναφέρθηκε στην κατάθεση της και σε ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό που είχε σημειωθεί το 2022. Περιγράφει, ότι επιστρέφοντας στο σπίτι, ο άνδρας της την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να την γρονθοκοπεί αλλεπάλληλες φορές, να την κλωτσά, να την σέρνει στο πάτωμα, τραβώντας από τα μαλλιά, μέχρι που έχασε, όπως λέει, τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί, τρόμαξε από τα αίματα και το πρήξιμο στο πρόσωπο.

Καταγγέλλει ακόμη, ότι ενώ εκλιπαρούσε τον σύζυγο της να την πάει στο νοσοκομείο, εκείνος αρνούνταν, την έγδυσε και πέταξε τα ματωμένα της ρούχα σε κάδο απορριμμάτων. Στην συνέχεια, όπως υποστηρίζει, την κράτησε κλειδωμένη για 4 ημέρες στο σπίτι, για να μην δουν συγγενείς και φίλοι τα τραύματα της, ενώ της πήρε και το κινητό τηλέφωνο. Το τελευταίο περιστατικό, για το οποίο και υπήρξε καταγγελία, ήταν στις 8 Ιουνίου 2024, οπότε και επιστρέφοντας στο σπίτι με το παιδί από τη θάλασσα, δέχθηκε χτυπήματα (μπουνιά και σφαλιάρα) με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη της. Καταγγέλλει ακόμα, ότι την απείλησε να μη μιλήσει και έτσι την υποχρέωσε την επόμενη ημέρα να παραστούν κανονικά σε βάπτιση, σαν να μην έτρεχε τίποτα. Μάλιστα, καταγγέλλει ότι όταν γύρισαν στο σπίτι, την άρπαξε από τα μαλλιά για το ενδεχόμενο να έχει μιλήσει σε κάποιον δικό της.

Ο 40χρονος από την πλευρά του, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, δύο από τον πρώτο του γάμο και του μικρού κοριτσιού από την σχέση του με την 24χρονη, αρνείται ότι την κακοποιούσε και περιγράφει το προφίλ μιας γυναίκας σπάταλης, μη επιμελούς με το σπίτι και το παιδί, με κακή συμπεριφορά.