Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή πέντε κακοποιών στο σπίτι του αδελφού του Στέλιου Χανταμπάκη στον Ωρωπό

Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή πέντε κακοποιών στο σπίτι του αδελφού του Στέλιου Χανταμπάκη στον Ωρωπό

Πώς περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε οίδιος και η σύζυγός του - Κάμερα κατέγραψε τους ληστές λίγα χιλιόμετρα μακριά

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο με τους πέντε κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του αδελφού του πρώην παίκτη του Survivor, Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή T-live.

Ο Βαγγέλης Χανταμπάκης μαζί με τη σύζυγο του έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, όταν το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων ληστών. Μόλις πήραν τα χρήματα, οι ληστές έφυγαν από το σπίτι. Ο ένας επιβιβάζεται στη μηχανή και οι άλλοι σε ένα ασημί αυτοκίνητο. Στο βίντεο ντοκουμέντο μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Βαγγέλη Χανταμπάκη φαίνεται η μηχανή με έναν από τους αδίστακτους ληστές να σταματά και να πλησιάζει ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο κόβει ταχύτητα, σταματά δίπλα στη μηχανή και όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ντοκουμέντο, ο ληστής δίνει στους συνεργούς του τα κλοπιμαία.

Μιλώντας στην εκπομπή ο Βαγγέλης Χανταμπάκης είπε: «Είχαν όπλο, οι τέσσερις είχαν. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Το πρώτο πράγμα που είπαν, είναι "λεφτά, λεφτά, λεφτά". Εγώ τους λέω "ψάξτε όπου θέλετε. Ό, τι χρήματα έχω είναι στο χρηματοκιβώτιο". Απείλησαν λίγο τη γυναίκα μου, χωρίς να την πειράξουν, ότι θα μας πάρουν τα παιδιά και τέτοια. "Πείτε μου πού είναι τα χρήματα, αλλιώς θα πάρουμε τα παιδιά"» περιέγραψε ο Βαγγέλης Χανταμπάκης, ο οποίος επεσήμανε, ότι ευτυχώς τα παιδιά του δεν ήταν εκεί.

«Εντύπωση μου έκανε, που πήδηξαν τη μάντρα, που είναι πάνω από δύο μέτρα. Δεν παραβίασαν την πόρτα και σπάσανε με τσεκούρι τη μπαλκονόπορτα. Με τσεκούρια μπήκανε. Κρατούσαν ένα τσεκούρι κι ένα σίδερο, λοστό πώς τα λένε αυτά. Μας έδεσαν! Ζήτησαν χρήματα τους είπα "ψάξτε ό, τι θέλετε". Το θέμα ήταν, ότι κάθισαν πάρα πολλή ώρα. Από την αστυνομία, που είδαν την πορεία τους κι αυτά, μέτρησαν περίπου 13-14 λεπτά ότι μείνανε μέσα στο σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να πιαστούν» πρόσθεσε τέλος ο Βαγγέλης Χανταμπάκης.