Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νεαροί που παρασύρθηκαν και εγκαταλήφθηκαν αιμόφυρτοι στην λεωφόρο Ποσειδώνος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νεαροί που παρασύρθηκαν και εγκαταλήφθηκαν αιμόφυρτοι στην λεωφόρο Ποσειδώνος

Η έκκληση των οικογενειών σε όποιον έχει οποιοδήποτε στοιχείο για το όχημα ή τον ασυνείδητο οδηγό - Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη δύο νεαρών ανδρών σημειώθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην λεωφόρο Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Ασκληπιείου Βούλας, όταν ο οδηγός ενός μεγάλου οχήματος παρέσυρε έναν οδηγό μοτοσικλέτας και έναν πεζό και τράπηκε σε φυγή. Οι δύο νεαροί διεκομίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, έκκληση σε όσους βρισκόταν ενώπιον του περιστατικού να μιλήσουν στην Τροχαία, απευθύνει η μια από τις οικογένειες των τραυματιών.

«Όποιος είδε και γνωρίζει κάτι για το συμβάν παρακαλούμε θερμά να μας βοηθήσει με οποιαδήποτε πληροφορία σε εμάς (οικογένεια) ή στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας με έδρα την Γλυφάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων η έκκληση της οικογένειας.

Αναλυτικά αναφέρουν:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ⚠️
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30-8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ. Ο ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΤΩΝ 25 ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΖΟΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ Ή ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) Η ΣΤΟ Α’ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.