Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που σκότωσε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία – «Το κοριτσάκι μου τράβηξε ένα μαρτύριο στα χέρια του» λέει η μητέρα της

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που σκότωσε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία – «Το κοριτσάκι μου τράβηξε ένα μαρτύριο στα χέρια του» λέει η μητέρα της

Συγγενείς βρέθηκαν έξω από την ασφάλεια, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να προσεγγίσουν το κτίριο

Στη φυλακή οδηγείται ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως αναμενόταν.

Ο δράστης μετά την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια της ΑΔ Ηλείας.

Σημειώνεται ότι 37χρονος απολογήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας όπου και μετέβη η εισαγγελέας.

Τα μέτρα ασφαλείας έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας ήταν αυξημένα. Συγγενείς βρέθηκαν έξω από την ασφάλεια, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να προσεγγίσουν το κτίριο.

Εξωτερικά του κτιρίου, αλλά και στους γύρω δρόμους είχαν παραταχθεί διμοιρίες της ΥΜΕΤ, κλούβες, καθώς και περιπολικά απαγορεύοντας τη διέλευση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μη προσέγγιση των συγγενών την ώρα της απολογίας του 37χρονου.

Την ίδια ώρα οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το κοριτσάκι τους, που σήμερα πήγαν στο σχολείο του για να πάρουν τους βαθμούς του.

«Σκότωσε το παιδί μας και ήρθε στο σπίτι μας ατάραχος»

«Το σπλάχνο μου δε γυρίζει πίσω. Σήμερα πήγα και πήρα τους βαθμούς του, θα γινόταν σημαιοφόρος», είπε η μητέρα της Βασιλικής και ξέσπασε σε κλάματα.

Αυτό που βασανίζει την ίδια και τον σύζυγό της είναι ότι τις τελευταίες της στιγμές, η κόρη τους ήταν μόνη της. 

«Το κοριτσάκι μου τράβηξε ένα μαρτύριο στα χέρια του. Θα φώναζε μαμά και μπαμπά και δεν ήμασταν κοντά του», είπε η μητέρα της 11χρονης.

Όπως είπαν, δεν είχαν καταλάβει ποτέ ότι ο 37χρονος έβλεπε πονηρά το παιδί τους, ενώ εξέφρασαν τον φόβο τους μήπως έχει κακοποιήσει και τα δικά του παιδιά. 

«Εμείς ξέραμε ότι η πρώτη μου ξαδέλφη τον κατηγορούσε, αλλά εκείνος έλεγε ότι θα ξεμπερδέψει. Την έβγαζε τρελή και της έλεγε ότι θέλει να τον μπλέξει. Εμείς δεν ξέραμε ότι είχε καταδικαστεί. Μόνος του πήγαινε στη Ζάκυνθο και δεν έλεγε τίποτα», είπε ο πατέρας της 11χρονης, όσον αφορά στο αν γνώριζαν για την καταδίκη του για τον βιασμό μιας 17χρονης.

Αποκάλυψαν μάλιστα ότι μετά τη δολοφονία της Βασιλικής, ήταν ψύχραιμος και δε συμπεριφερόταν καθόλου ύποπτα. 

«Ήρθε στο σπίτι μας και ήταν ατάραχος. Έκλαιγε η γυναίκα του, η νύφη του, ο αδελφός του και αυτός τίποτα», είπε η μητέρα του παιδιού.

Τέλος οι δύο γονείς έκαναν έκκληση να μην στραφεί κανένας εναντίον της συζύγου και των παιδιών του 37χρονου.

«Τα παιδιά του και η γυναίκα του δεν φταίνε. Δε θέλω να πάθουν κάποιο κακό. Σας παρακαλώ πολύ», είπε ο πατέρας της Βασιλικής.