Ελεύθερος ο 17χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 27χρονης στη Ηράκλειο – «Πρωτάρης στον έρωτα, όχι βιαστής»

Ελεύθερος ο 17χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 27χρονης στη Ηράκλειο – «Πρωτάρης στον έρωτα, όχι βιαστής»

Ο νεαρός ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι υπήρξε συναινετική ερωτική συνεύρεση και μάλιστα φέρεται να προσκόμισε στις Αρχές και μία σειρά μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει με την καταγγέλουσσα

«Δεν υπάρχει βιασμός» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 17χρονος κατηγορούμενος μετά από την καταγγελία 27χρονης, ότι τη βίασε, αφού την άρπαξε από το λαιμό μέσα στο διαμέρισμα της στο Γάζι Ηρακλείου.

Ο νεαρός φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι η κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη του κοπέλα υπήρξε η πρώτη του ερωτική επαφή. Για έναν «πρωτάρη», όπως εκείνον, μία τέτοια σχέση ήταν συναρπαστική και πρωτόγνωρη, όπως είπε. Ο νεαρός ισχυρίστηκε, ότι την επίμαχη ημέρα υπήρξε συναινετική ερωτική συνεύρεση, έφαγαν, ήπιαν καφέ και μάλιστα φέρεται να προσκόμισε στις Αρχές και μία σειρά μηνυμάτων, που είχαν ανταλλάξει με την 27χρονη σε ένα κλίμα ιδιαίτερα ένθερμο. Ο νεαρός φέρεται ακόμα να είπε, ότι στις συναντήσεις τους η 27χρονη του πρόσφερε αλκοόλ, ενώ μία φορά του έδωσε να κάνει και χρήση κοκαϊνης, όπως ισχυρίζεται.

Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιώργος Κοκοσάλης, ο εντολέας του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε μήνα ενώπιον της αρμόδιας αστυνομικής Αρχής, ενώ θα υπάρχει και μία παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος καθώς, όπως είπε, κατέστη σαφές ότι ο ανήλικος σε καμία περίπτωση δεν προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις.