Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 16χρονος μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Πρέβεζα

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 16χρονος μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Πρέβεζα

Το άτυχο αγόρι βγήκε στον δρόμο για να γλιτώσει και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Σοβαρά τραυματίστηκε 16χρονος μαθητής στην Πρέβεζα, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αδέσποτου σκύλου, έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο και μεταφέρεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, όλα έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, οι οποίοι είδαν ένα αδέσποτο σκυλί να κυνηγάει το αγόρι, το οποίο στην προσπάθεια του να το αποφύγει, βγήκε στο δρόμο, όπου ένα διερχόμενο Ι.Χ. χτύπησε τον 16χρονο και τον πέταξε πολλά μέτρα μακριά. Αμέσως στο σημείο έτρεξε κόσμος που είδε το περιστατικό, από τη μία να διώξει το αδέσποτο σκύλο και από την άλλη να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του 16χρονου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να μεταφέρει τον 16χρονο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, αστυνομικοί της Τροχαίας έκλεισαν το δρόμο για αρκετή ώρα ρίχνοντας πριονίδια στο σημείο που είχε την πτώση ο νεαρός. Οι εξετάσεις έδειξαν, ότι ο 16χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.