Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά – Δεν υπάρχουν τραυματισμένα ή εγκλωβισμένα άτομα – Εικόνες του News

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά – Δεν υπάρχουν τραυματισμένα ή εγκλωβισμένα άτομα – Εικόνες του News

Πρόκειται για την βιοτεχνία κατασκευής οικιακών ειδών Pal που ανήκει στον σύζυγο της πρώην υπουργού Μίνας Γκάγκα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο κατασκευής οικιακών ειδών μαγειρικής της εταιρςίας «Παλαμήδης Ανοξοίδωτα Προϊόντα PAL Α.Ε.» στην οδό Αιγίδων 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς.

Στο σημείο έχουν μεταβεί 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, που κατάφεραν με τη βοήθεια και ενός ελικοπτέρου Erickson να περιορίσουν τις φλόγες στο χώρο του εργοστασίου και να μην επεκταθούν στις εγκαταστάσεις παρακείμενων επιχειρήσεων. Σύμφωνα δε με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι εντός του εργοστασίου. Αμέσως εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής στο οποίο αναφέρεται: «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα αέρια που εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα μετά την έκρηξη, είναι τοξικά.

Επιπλέον, διεκόπη η κυκλοφορία στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, ενώ μποτιλιάρισμα προκλήθηκε σε μεγάλο τμήμα της ίδιας της εθνικής οδού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού. Αθηνών–Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στην περιοχή της Κηφισιάς και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα. Διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει επίσης στην οδό Σένεκα και την οδό Αιγιδών.

Ιδιοκτήτης του εργοστασίου είναι ο Βασίλης Παλαμίδης, σύζυγο της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας και ιατρού, Μίνας Γκάγκα, σύμφωνα με δηλώσεις της οποίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι εργαζόμενοι.

Δείτε εικόνες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος