Θρίλερ στο Ρέθυμνο με καταγγελία για σχέδιο δολοφονίας 39χρονης και ισραηλινού επενδυτή

Θρίλερ στο Ρέθυμνο με καταγγελία για σχέδιο δολοφονίας 39χρονης και ισραηλινού επενδυτή

Ο πρώην σύζυγος της καταγγέλουσσας μαζί με δύο συνεργούς του φέρονται να ανέθεσαν την διπλή εκτέλεση σε έναν Παλαιστίνιο

Με μεγάλη προσοχή ερευνούν οι διωκτικές αρχές της Κρήτης την καταγγελία μιας 39χρονης στο Ρέθυμνο, για σχέδιο δολοφονίας της ίδιας και ενός Ισραηλινού συνεργάτη της και επιχειρηματία, που φέρεται να έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε ακίνητα στην Κρήτη, με οικονομικό κίνητρο, από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, έναν 43χρονο κουμπάρο τους και έναν φίλο τους.

Δημοσιογραφικές πηγές που επικαλείται στο cretalive.gr, αναφέρουν ότι με βάση τα καταγγελλόμενα, οι τρεις Έλληνες, δηλαδή ο εν διαστάσει σύζυγος και τα δύο φιλικά του πρόσωπα, φέρονται να «στρατολόγησαν» έναν Παλαιστίνιο, με σκοπό να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας τους, δηλαδή να σκοτώσει τους δύο. Ο Παλαιστίνιος όμως ήταν αντίθετος και τελικά φέρεται να αποτέλεσε το πρόσωπο-κλειδί για να αποκαλυφθεί το σχέδιο του πρώην, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλονται.

Η 39χρονη εκτός των άλλων φέρεται να κατήγγειλε και για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύζυγο της, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου προσήχθησαν και οι άλλοι δύο καταγγελλόμενοι, με τον Παλαιστίνιο να αποτελεί κομβικής σημασίας μάρτυρα στην υπό διερεύνηση υπόθεση. Και οι τρεις Έλληνες συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου.