Οικογένεια στο Ρέθυμνο παραχώρησε έκταση για διαπλάτυνση του δρόμου που γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα

Οικογένεια στο Ρέθυμνο παραχώρησε έκταση για διαπλάτυνση του δρόμου που γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα

Η Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου εξέφρασε τις ευχαριστίες της

Οικογένεια παραχώρησε τμήμα της αγροτικής περιουσίας της στα Αγγελιανά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ώστε ο δήμος να διαπλατύνει το δρόμο στον οποίο συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα.

Η Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου εξέφρασε τις ευχαριστίες της, προς την οικογένεια της 'Αννας Στριλιγκά Γεωργαλή, «για την ευγενική παραχώρηση μέρους της περιουσίας τους, με σκοπό τη διαπλάτυνση του δρόμου στην περιοχή των Αγγελιανών, στο δρόμο προς Λατζιμά». Τα συνεργεία του δήμου άμεσα πραγματοποίησαν τις εργασίες διαπλάτυνσης, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη περιοχή είχε καταστεί σημείο συχνών τροχαίων ατυχημάτων λόγω της απότομης στενότητας του δρόμου και της περιορισμένης ορατότητας των οχημάτων.

«Η παραχώρηση αυτή συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της ορατότητας και κατ' επέκταση στη μείωση των ατυχημάτων, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας», επισήμανε ο δήμαρχος Γιώργος Κλάδος, ο οποίος έκανε λόγο για «ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς κάθε πολίτη που προβαίνει σε τέτοιου είδους παραχωρήσεις. Οι ενέργειες αυτές συμβάλλουν ουσιαστικά στην ευημερία και την ασφάλεια των δημοτών μας συνολικά».