Χαμός έξω τα δικαστήρια του Πύργου – Οι συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Χαμός έξω τα δικαστήρια του Πύργου – Οι συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Δείτε βίντεο

Να λιντσάρουν τον δολοφόνο και θείο της 11χρονης Βασιλικής επιχείρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 11/6 οι συγγενείς της κοπέλας που ήταν έξω από τα δικαστήρια του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στον εισαγγελέα και ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν ισχυρές, συγγενείς του κοριτσιού προσέγγισαν το περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο, άνοιξαν την πόρτα και προσπάθησαν να τον βγάλουν από αυτό.

Σπαραγμός έξω από τα δικαστήρια

Κρατώντας φωτογραφίες της 11χρονης στα χέρια τους και χωρίς να μπορούν να κρύψουν το πόνο τους συγγενείς της έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από τα δικαστήρια Πύργου περιμένοντας τη μεταφορά στον εισαγγελέα του δολοφόνου της που έχει ομολογήσει την πράξη του.

 

Ο εισαγγελέας που θα χειριστεί την αποτρόπαια υπόθεση αναμένεται να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας και να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις που θα του αποδοθούν.