Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η μικρή στον 37χρονο και αυτός την κυνήγησε και την σκότωσε

Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η μικρή στον 37χρονο και αυτός την κυνήγησε και την σκότωσε

Το κορίτσι έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το φριχτό έγκλημα στην Ηλεία, όπου ο 37χρονος θείος ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, χτυπώντας τη στον λαιμό με κατσαβίδι.

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι της πρότεινε να συνευρεθούν, εκείνη αρνήθηκε, αντέδρασε και είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Η δολοφονία έγινε με ένα κατσαβίδι που είχε στο αμάξι. Ο 37χρονος πέταξε μετά τη δολοφονία το κατσαβίδι σε βάλτο, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο» φέρεται να υποστήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. Ως εκ τούτου συνάγεται το συμπέρασμα πως ο δράστης επιτέθηκε στην 11χρονη και εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορούσε χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Μετά την δολοφονία ο 37χρονος έσυρε τη σορό της και την πέταξε στις καλαμιές.

Στη συνέχεια, δε, γύρισε στο σπίτι του και πήγε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και ξεκίνησε να παίζει θέατρο πως αγωνιά για την τύχη της ανιψιάς του.

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος

Στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Πύργου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο καθ' ομολογίαν δράστης.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσέλθει στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου, ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, ο οποίος θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, η νεκροψία - νεκροτομή στην σορό της 11χρονης, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο ο 37χρονος σκότωσε την ανήλικη και να προσδιορισθεί ο χρόνος που επήλθε ο θάνατος.

Επίσης, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, «το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι γιατί ο 37χρονος κυκλοφορούσε ελευθέρα όταν από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο παρελθόν είχε υποπέσει σε σοβαρές εγκληματικές πράξεις» και πρόσθεσε: Πάντως σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά».