Αποκλείει την εγκληματική ενέργεια ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Αποκλείει την εγκληματική ενέργεια ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Η σορός του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου για νεκροψία - νεκροτομή

Ανασύρθηκε λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι από τα σωστικά συνεργεία η σορός του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί νεκρός λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Η σορός του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου για νεκροψία - νεκροτομή, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που μετέβη στη Σύμη, αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, είναι δύσκολο να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του παρουσιαστή. Έως τώρα, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει αν ο 67χρονος είχε πτώση από τα βράχια, ενώ από τα λιγοστά που μπορεί να διακρίνει στη σορό, δεν «βλέπει» να φέρει χτυπήματα με κάποιο αντικείμενο.

Το πτώμα εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του εικονολήπτη της ΕΡΤ, ο οποίος τραβώντας κάποια πλάνα, διέκρινε μια περίεργη αντανάκλαση δίπλα στο beach bar, που λειτουργεί στην περιοχή. Κάνοντας στη συνέχεια ζουμ στο σημείο, κατάλαβε ότι πρόκειται για τον άτυχο Μόσλεϊ. Ο ίδιος περιέγραψε συγκινημένος στο Sky News, πως εντόπισε το πτώμα του παρουσιαστή του BBC. Ο δήμαρχος που βρισκόταν μαζί με τους δημοσιογράφους, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του beach bar, o οποίος πήγε στην περίφραξη και διαπίστωσε, ότι πράγματι επρόκειτο για τον Μόσλεϊ.