Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος δράστης

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος δράστης

Απολογήθηκε με υπόμνημα - Ο δικηγόρος του εξέφρασε την πρόθεση της οικογένειας του να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή Χαλκίδας ο 38χρονος δολοφόνος της 63χρονης μέσα στο σπίτι της, στο οποίο εισέβαλε για να αρπάξει 7.000 ευρώ που του είχε εξομολογηθεί ότι έχει στο σπίτι της η κόρη του θύματος και παιδική φίλη του δράστη.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του ανακριτή, απολογήθηκε με υπόμνημα και μετά από μία ώρα με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του δράστη, τον οποίο επικαλείται το evima.gr, υπάρχει πρόθεση η οικογένεια του 38χρονου να επιστρέψει τα χρήματα. Ο 38χρονος εισέβαλε στο σπίτι της 63χρονης στη Χαλκίδα πιστεύοντας ότι κοιμάται, όταν την είδε όρθια μπροστά του με το "Π" και μόλις εκείνη τον αναγνώρισε, την πέταξε από τις εσωτερικές σκάλες και τη μαχαίρωσε στο λαιμό μέχρι θανάτου.

Τραγική ειρωνεία είναι, ότι η κόρη του θύματος την ημέρα της δολοφονίας έπινε καφέ με τον δράστη. Τότε ήταν που ο 38χρονος έμαθε από την παιδική του φίλη, ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη για κάποιες ώρες και ότι δεν ήταν κατάκοιτη, όπως πίστευε εκείνος. Ο δράστης μετά το έγκλημα συμπεριφερόταν σαν να μην έχει σχέση, όμως βίκτεο από κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει το αυτοκίνητό του και το ίδιο λίγο πριν την δολοφονία της 63χρονης στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι της.