Θανάσιμη παράσυρση βρέφους στο Βόλο: «Ο παππούς κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών»

Θανάσιμη παράσυρση βρέφους στο Βόλο: «Ο παππούς κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών»

Τι είπε ο 33χρονος κατηγορούμενος στην συμπληρωματική του κατάθεση στον ανακριτή - Παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε χθες 6 Ιουνίου στον ανακριτή Βόλου ο 33χρονος, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2023 παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του και σκότωσε βρέφος 3 μηνών στην οδό Ιάσονος και στη συνέχεια αποφασίστηκε να παραμείνει ελεύθερος, μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο, με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστήριξε ότι ο μόνος ελιγμός που έκανε, ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο, που κρατώντας αγκαλιά το μόλις 3 μηνών εγγόνι του, προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Επίσης ανέφερε, ότι ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2023 στις 22:30, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το βρέφος. Το βρέφος έπεσε στο κράσπεδο, χτύπησε στο κεφάλι και άφησε την τελευταία του πνοή.