Έβαλε αγγελία έξω από Λύκειο της Ρόδου αναζητώντας μαθήτρια για… πληρωμένο σεξ

Έβαλε αγγελία έξω από Λύκειο της Ρόδου αναζητώντας μαθήτρια για… πληρωμένο σεξ

Σε βάρος του Νορβηγού υπηκόου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Νορβηγός που ζει στο νησί της Ρόδου, ο οποίος είχε -όπως όλα δείχνουν- αναρτήσει μία άθλια αγγελία έξω από Λύκειο της Ρόδου, αναζητώντας μαθήτρια για... σεξ έναντι 15 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το χαρτί που είχε τοιχοκολλήσει έξω από το σχολείο έγραφε στα αγγλικά: «Αναζητώ μία αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα για 2 ώρες. Παρακαλώ να φορά κοντό σορτς και ένα τοπ μπικίνι. Να μην καπνίζει. 15 ευρώ. Παρακαλώ να με περιμένει μπροστά από την ταβέρνα». Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του.

Ο εντοπισμός του έγινε σήμερα το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες έρευνες σε όλη την πόλη. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις. Αύριο αναμένται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.