Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Καρέ–καρέ οι κινήσεις του 38χρονου δράστη πριν και μετά το έγκλημα

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Καρέ–καρέ οι κινήσεις του 38χρονου δράστη πριν και μετά το έγκλημα

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον καθ' ομολογίαν δράστη την μοιραία ημέρα να συναντά την κόρη του θύματος, να πηγαίνει σπίτι της και μετά να παίζει ηλεκτρονικό τζόγο και να πηγαίνει για κούρεμα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, από την αποκάλυψη ότι η 63χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, μαχαιρώθηκε από τον παιδικό φίλο της κόρης της, ο οποίος σκότωσε την γυναίκα οδηγούμενος από το πάθος του για τον τζόγο.

Ο 38χρονος σκότωσε τη μητέρα της παιδικής του φίλης, για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι, για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια, καθώς όπως είπε ο ίδιος, είναι εθισμένος στον τζόγο. Σε σοκ παραμένει και η κόρη της 63χρονης, καθώς τα όσα αποκαλύπτονται, δεν ήταν δυνατόν ποτέ, όπως λέει, να περάσουν από το μυαλό της. Σε φωτογραφικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε το MEGA από κάμερες ασφαλείας από την μοιραία Παρασκευή 17 Μαΐου, διακρίνεται ο 38χρονος να πίνει καφέ με την κόρη της 63χρονης, όπου αποσπά πληροφορίες για το σπίτι και την μητέρα της παιδικής του φίλης.

Ο δράστης και η κόρη του θύματος αποχώρησαν από την καφετέρια που είχαν δώσει ραντεβού στις 11:49, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA. Κατόπιν τον 39χρονο έχουν «πιάσει» οι κάμερες και συγκεκριμένα το αυτοκίνητό του στις 13:54 στην οδό που βρίσκεται το σπίτι, που έγινε το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα δε με τους αστυνομικούς, από τις 13:56 έως τις 14:27, δηλαδή 21 λεπτά, δεν φαίνεται άλλο αυτοκίνητο να εισέρχεται στο δρόμο. Και αυτό ήταν το κρίσιμο στοιχείο που «έδεσε» την υπόθεση σε βάρος του δράστη.

Ο δράστης, όπως αποκαλύπτεται, αμέσως μετά την δολοφονία έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια χρήματα που έκλεψε από την γυναίκα που σκότωσε. Συγκεκριμένα, στις 14:29 ο 39χρονος γυρνάει στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με την κόρη του θύματος, όπου εκεί κατεβάζει μία εφαρμογή, για να παίξει ηλεκτρονικό τζόγο. Τέλος στις 16:09 κάμερες δείχνουν τον 39χρονο να πηγαίνει για κούρεμα.