Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: «Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα» – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: «Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα» – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης

Έπαιξε τα χρήματα που έκλεψε από το σπίτι του θύματος στον ηλεκτρονικό τζόγο - Σοκαρισμένη και η οικογένεια του 38χρονου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμη και η οικογένεια του 38χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 63χρονη μητέρα της παιδικής του φίλης στη Χαλκίδα, για να κλέψει 7.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της και να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Ο 38χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. «Ο πελάτης μου, μού ζήτησε να μεταφέρω την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τη φίλη του και την οικογένειά του», είπε ο δικηγόρος του Βασίλης Βαλιάνος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 38χρονος είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στη μητέρα της παιδικής του φίλης.

«Ήταν εγκλωβισμένος και πιεσμένος από τον εθισμό του. Έψαχνε τρόπο να καλύψει αυτή την ανάγκη του και γνώριζε, ότι η φίλη του είχε χρήματα. Μετά τη δολοφονία, δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Σκεφτόταν ακόμα και να κάνει κακό στον εαυτό του», είπε ο κ. Βαλιάνος. Ωστόσο, όχι μόνο δεν έκανε κακό στον εαυτό του, αλλά και έπαιξε τα χρήματα που έκλεψε από το σπίτι της 63χρονης στον ηλεκτρονικό τζόγο, στον οποίο ήταν εθισμένος.

«Δεν μπορούσε να σκοτώσει ούτε μυρμίγκι, δεν μπορώ να το χωνέψω ότι σκότωσε άνθρωπο»

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 38χρονου, αλλά και ο παππούς του. Όπως είπε ο πατέρας του στην εκπομπή, δεν ήξεραν ότι έχει εθιστεί στον ηλεκτρονικό τζόγο. Πολλές φορές όμως ζητούσε χρήματα, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη μητέρα του, χωρίς εκείνοι να τον ρωτούν τι τα ήθελε.

«Του έχουμε δώσει αρκετά χρήματα, αλλά δεν ξέραμε ότι τα ήθελε για τον τζόγο. Ήταν δουλευταράς, βοηθούσε κόσμο. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έκανε. Πώς γίνεται αυτό το παιδί να έκανε τέτοιο πράγμα. Δεν μπορούσε να σκοτώσει μυρμήγκι. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι σκότωσε άνθρωπο και μάλιστα σακατεμένο. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανε. Η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει», είπε.