Θρίλερ με το DNA που βρέθηκε πριν από 17 χρόνια στα νύχια του 60χρονου δολοφονημένου κτηνοτρόφου στο Ηράκλειο

Θρίλερ με το DNA που βρέθηκε πριν από 17 χρόνια στα νύχια του 60χρονου δολοφονημένου κτηνοτρόφου στο Ηράκλειο

Τι προκύπτει σύμφωνα με τον ιδιώτη πραγματογνώμονα γενετιστή που διόρισε η οικογένεια του κατηγορούμενου - Εκκρεμεί η απάντηση από τα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν ταυτοποιείται το DNA του 39χρονου υπόπτου και προσωρινά κρατούμενου για την δολοφονία τον Νοέμβριο του 2007 του 60χρονου Κώστα Κουνάλη στο Ηράκλειο, με το γενετικό υλικό που είχε ανιχνευθεί στα νύχια του δολοφονημένου κτηνοτρόφου, σύμφωνα με τον ιδιώτη πραγματογνώμονα γενετιστή που διόρισε η οικογένεια του κατηγορούμενου.

Οι Αρχές φυσικά αναμένουν το επίσημο αποτέλεσμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σε σχέση με τη διαδικασία της ταυτοποίησης, κάτι όμως που θα πάρει χρόνο, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα επιδιωχθεί να δοθεί μία προτεραιότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν, ότι η σχετική διάταξη για το DNA εκδόθηκε τελικά σήμερα, 3 Ιουνίου, από την αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, οπότε θα ληφθεί βιολογικό υλικό από τον 39χρονο, ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Χανίων.

Η σχετική διάταξη θα επιδοθεί αρμοδίως στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και στο Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της ΔΕΕ.