Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου η δίκη του 59χρονου που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου η δίκη του 59χρονου που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Ο κατηγορούμενος για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος έφυγε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να έκαψε την περασμένη εβδομάδα τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια.

Η δίκη του κατηγορούμενου για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής, αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου 2024. Το δικαστήριο έκρινε πως η εκδίκαση της υπόθεσης έπρεπε να αναβληθεί προκειμένου να προσκομιστούν η έκθεση νεκροψίας του ηλικιωμένου και αποτελέσματα των τοξικολογικών.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να μην δήλωσε στις αρχές τον θάνατο του πατέρα του πριν από περίπου ένα μήνα και στη συνέχεια τον έκαψε, οδηγήθηκε πρώτη φορά στα δικαστήρια το περασμένο Σάββατο χωρίς δικηγόρο και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κρατήθηκε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Σήμερα, ο 59χρονος οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα συνοδεία αστυνομικών, αλλά και πάλι η δίκη αναβλήθηκε και αυτή τη φορά αφέθηκε ελεύθερος.

Μαρία Ζαχαροπούλου