Νεκρή από γαστρεντερίτιδα και σηπτικό σοκ 91χρονη στο νοσοκομείο του Βόλου

Νεκρή από γαστρεντερίτιδα και σηπτικό σοκ 91χρονη στο νοσοκομείο του Βόλου

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν ο θάνατος της σχετίζεται με τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στον Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο

Μία 91χρονη γυναίκα πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου είχε εισαχθεί πριν λίγες μέρες με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και σηπτικό σοκ.

Η γυναίκα καταγόταν από τον Αλμυρό του Βόλου και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν ο θάνατός της σχετίζεται με τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στον Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, από τις 27 Μαΐου μέχρι και σήμερα έχουν φτάσει στο Αχιλλοπούλειο 34 ασθενείς, εκ των οποίων 20 παιδιά και 14 ενήλικες. Από αυτούς νοσηλεύτηκαν 12 παιδιά στη παιδιατρική κλινική και 5 ενήλικες (4 στην Β Παθολογική και 1 στη ΜΕΘ).

Σήμερα νοσηλεύονται 8 παιδιά και 3 ενήλικες, οι δύο στη Β’ Παθολογική και ένας στη ΜΕΘ.

Ο ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης από πτώση λόγω αισθήματος αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας.

Επίσης ο ένας ασθενής που νοσηλεύεται στην Β Παθολογική κλινική έχει σαν αιτία εισαγωγής Εγκεφαλικό επεισόδιο

Τα 7 παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική έχουν καλή κλινική εικόνα ενώ το ένα που προσήλθε στις 31 Μαΐου σε πιο σοβαρή κατάσταση, έχει βελτιωμένη κλινική εικόνα.