Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση του 59χρονου – «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω»

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση του 59χρονου – «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω»

Τι είπε ο συλληφθείς που τεμάχισε και έκαψε τη σορό του πατέρα του για το κεφάλι και τα πόδια που βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων - Από τον Φεβρουάριο ήταν νεκρός ο ηλικιωμένος

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία του γιου του ηλικιωμένου, την σορό του οποίου τεμάχισε και έκαψε στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια.

Στην ομολογία του ο 59χρονος αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ότι δεν άντεχε άλλο την μυρωδιά που αναδυόταν από την σορό του πατέρα του και «αναγκάστηκε» να την κάψει. Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, ο 82χρονος είχε πεθάνει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αλλά καθώς δεν είχε λεφτά για να τον θάψει, κράτησε την σορό στο σπίτι. Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν, ότι ο 59χρονος είπε, ότι ο ηλικιωμένος είχε φύγει από την ζωή από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ωστόσο, η έντονη μυρωδιά που ήταν αισθητή πλέον σε όλη την γειτονιά, τον οδήγησε στην σκέψη να βάλει φωτιά και να κάψει την σορό στην αυλή του σπιτιού, όπου την μετέφερε πάνω σε ένα στρώμα, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, έγινε την Τρίτη. Ο γιος φέρεται να έχει αρνηθεί, ότι τεμάχισε την σορό του πατέρα του, η οποία εμφανίζει σημάδια αποκοπής του κεφαλιού και των ποδιών, υποστηρίζοντας ότι όπως μετέφερε την σορό με το στρώμα, μέλη αποκολλούνταν και έφευγαν από τον κορμό του σώματος.

Σήμερα το πρωί, ο 59χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο σπίτι του από τους αστυνομικούς, παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να περιγράψει κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο έβαλε φωτιά στο στρώμα που βρισκόταν ο πατέρας του. Ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, γιατί στο σπίτι βρέθηκαν ένα πριόνι και ένα τσεκούρι, καθώς και για παραμέληση αναγγελίας εύρεσης νεκρού, ενώ αντιμετωπίζεται και ως ύποπτος για την δολοφονία του πατέρα του, εφόσον από τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας και από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο.