Απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε 75χρονη Αυστριακή στο Πήλιο

Απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε 75χρονη Αυστριακή στο Πήλιο

Αρχικά δεν ήταν δυνατόν να διευκρινιστεί αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, ενώ από το αυτοκίνητο δεν έμεινε σχεδόν τίποτα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη γυναίκα από την Αυστρία λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Μαΐου, η σορός της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα σε τζιπ, μετά από κατάσβεση φωτιά στο Νότιο Πήλιο.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, η 75χρονη διέμενε σε εξοχική κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή «Τροχάλα», ανάμεσα σε Πλατανιά και Καστρί. Επιστρέφοντας τη νύχτα στον σπίτι της, το τζιπ τύπου Cherokee που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι. Η ηλικιωμένη οδηγός προσπάθησε προφανώς να το επαναφέρει στον δρόμο μαρσάροντας και ίσως έτσι να προκλήθηκε η φωτιά. Μια άλλη εκτίμηση είναι ότι ίσως να τρύπησε το ντεπόζιτο της βενζίνης από την πτώση στο χαντάκι.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες και ακούστηκε εκρήξεις μέσα στο δάσος. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν αμέσως την Πυροσβεστική και σήμανε συναγερμός. Στο σημείο μετέβησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Όταν ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, αρχικά δεν ήταν δυνατόν να διευκρινιστεί αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, ενώ από το αυτοκίνητο δεν έμεινε σχεδόν τίποτα. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν και στελέχη του Εγκληματολογικού της Αστυνομίας για την διερεύνηση της υπόθεσης.