Ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Γλυφάδα καταγγέλλεται για τον βιασμό 31χρονης μέσα στο κατάστημά του

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Γλυφάδα καταγγέλλεται για τον βιασμό 31χρονης μέσα στο κατάστημά του

Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και τοξικολογικής εξέτασης της καταγγέλλουσας

Ένας 56χρονοςε επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης στη Γλυφάδα συνελήφθη για το βιασμό μιας 31χρονης μέσα στο κατάστημά του.

Η γυναίκα τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και ανέφερε, ότι ο 56χρονος προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του ίδιου και έπειτα την προσκάλεσε για ένα ποτό στο μαγαζί. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, δέχτηκε και κάθισαν από κοινού με την παρέα του 56χρονου στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο–τρία ποτά.

Στις 03:00 το ξημέρωμα κι ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και πήγαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, εντός του ανωτέρω καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση. Κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού της, τα οποία θα αποσταλούν στη Δ.Ε.Ε./Τμήμα Βιολογικού Υλικού προς εργαστηριακές εξετάσεις. Παράλληλα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος.