Απίστευτη γκάφα αστυνομικών με την εξαφάνιση της 4χρονης και της προγιαγιάς της από την Κυψέλη

Απίστευτη γκάφα αστυνομικών με την εξαφάνιση της 4χρονης και της προγιαγιάς της από την Κυψέλη

Η ηλικιωμένη που πάσχει από άνοια υπέδειξε στους ένστολους διεύθυνση κατοικίας, που όμως δεν ήταν πραγματική, τις πήγαν εκεί και της άφησαν, χωρίς καν να χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση μια 4χρονης με την προγιαγιά της, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 28 Μαΐου, για να βρεθούν τελικά σήμερα σώες στη Σαρωνίδα, σε αρκετά μεγάλη απόσταση μακριά από το σπίτι τους.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, το βράδυ της 29ης Μαΐου εκδόθηκε σήμα για την εξαφάνιση της τετράχρονης μαζί με την προγιαγιά της, μετά από κλήση μιας γυναίκας, η οποία ενημέρωσε, πως στις 28 του μήνα είχε δει στην περιοχή του Γκύζη μια ηλικιωμένη μαζί με ένα μικρό παιδί. Όπως είπε μάλιστα, η γυναίκα έδειχνε αποδιοργανωμένη και να έχει χάσει πλήρως τον προσανατολισμό της. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και όντως βρήκαν την ηλικιωμένη με την 4χρονη.

Οι αστυνομικοί τις μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, όμως η γυναίκα έδειχνε αρκετά μπερδεμένη και δεν μπορούσε να συνεργαστεί. Την επόμενη μέρα η ηλικιωμένη υπέδειξε στους αστυνομικούς μία διεύθυνση στην Κυψέλη και τότε ξεκίνησε ένας απίστευτος τραγέλαφος. Οι αστυνομικοί τις μετέφεραν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε η ηλικιωμένη, όμως δεν παρέμειναν στο σημείο, έως ότου διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, ότι εκείνη και το παιδί μπήκαν στο σπίτι και είναι ασφαλείς, ούτε έκαναν τον κόπο να χτυπήσουν το κουδούνι, για να ενημερώσουν τους συγγενείς, ότι βρέθηκαν γιαγιά και παιδί.

Έτσι, όπως αποδείχθηκε δυστυχώς, η διεύθυνση αυτή δεν αντιστοιχούσε στη διεύθυνση της κατοικίας τους, με αποτέλεσμα η αγωνία της οικογένειας της 4χρονης να μεγαλώνει. Τελικά, το παιδί και η γιαγιά εντοπίστηκαν σήμερα στη Σαρωνίδα, αρκετά μακριά από την Κυψέλη, απ' όπου είχαν εξαφανιστεί και χωρίς κανείς να γνωρίζει ακόμα, πώς βρέθηκαν τόσο μακριά.