Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της

Τι είπε ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού που ήταν μπροστά στο περιστατικό - Τι υποστηρίζει ο υπαίτιος οδηγός

Σοκ προκαλεί βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η παράσυρση μιας μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της που βρισκόταν στο καρότσι του από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που διέσχιζαν την λεωφόρο Γεωργίου Παπαγεωργίου από διάβαση πεζών.

Μητέρα και βρέφος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ευτυχώς και οι δύο καλά στην υγεία τους. Ο πατέρας του βρέφους ήταν παρών στο σκηνικό της παράσυρσης, βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, μίλησε στην εκπομπή Live News για τα όσα είδε. «Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει, γιατί γνωρίζω πως είναι επικίνδυνος ο δρόμος. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις» είπε και συμπλήρωσε: «Η γυναίκα μου περνούσε τη διάβαση […] Ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα. Δεν έτρεχε υπερβολικά, θέλω να είμαι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα. Χτύπησε τη γυναίκα, χτύπησε το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω», δηλώνει.

Από την πλευρά του, ο οδηγός που παρέσυρε μαμά και παιδί δηλώνει πως «ήταν λάθος του». «Ήμουν στον δρόμο με το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση. Ξαφνικά πετάχτηκε η γυναίκα με το παιδί στο καροτσάκι και ίσα-ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι με το βρέφος κάτω στον δρόμο. Δόξα το Θεό, μαθαίνω ότι είναι καλά το παιδί, δεν έπαθε κάτι», είπε ο οδηγός του ΙΧ.