Συνελήφθη 24χρονος για την κλοπή 200.000 ευρώ από σπίτι στη Χίο – Δεν βρέθηκαν τα χρήματα

Συνελήφθη 24χρονος για την κλοπή 200.000 ευρώ από σπίτι στη Χίο – Δεν βρέθηκαν τα χρήματα

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, στην αγορά των οποίων είχε προβεί κατά το τελευταίο εξάμηνο ο δράστης, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο

Ένας 24χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου για την κλοπή 200.000 ευρώ από σπίτι στη Χίο.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας για την υπόθεση, ο δράστης μπήκε προ εξαμήνου σε οικία ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διαμένει ο 24χρονος στη Χίο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και μικρό χρηματικό ποσό. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε στην κατοχή του ασύρματο συντονισμένο σε συχνότητα αρχών ασφαλείας της Χίου, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, ο οποίος και κατασχέθηκε. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κατασχέθηκαν ακόμη δύο οχήματα (αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα), στην αγορά των οποίων είχε προβεί κατά το τελευταίο εξάμηνο ο δράστης, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 24χρονος συνελήφθη και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.