Τελικός Conference League: Συνελήφθη 48χρονος έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας – Βρέθηκε επάνω του μαχαίρι

Τελικός Conference League: Συνελήφθη 48χρονος έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας – Βρέθηκε επάνω του μαχαίρι

Η UEFA ακύρωσε εισιτήρια που είχε προμηθευτεί η Φιορεντίνα και βρέθηκαν με παράνομο τρόπο στα χέρια φιλάθλων του Ολυμπιακού - Δείτε φωτογραφίες του News από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Εξονυχιστικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. πέριξ και έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου καταφθάνουν οι πρώτοι φίλαθλοι για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Ήδη, λίγο μετά τις 17:00 και ανάμεσα στους πρώτους θεατές που έφθασαν στο γήπεδο, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 48χρονου, που εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη συμβολή Δεκελείας και Φωκών και κατά τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε πάνω του μαχαίρι. Ο 48χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης, όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος είχε μαζί του μπρελόκ, που έγραφε πάνω σύνθημα κατά του Ολυμπιακού, καθώς και ένα μπρελόκ της ΑΕΚ, ενώ έφερε και τατουάζ της ΑΕΚ.

Σημειώνεται, ότι από τις 17:00 οι συρμοί του Ηλεκτρικού δεν εξυπηρετούν πλέον τους κατοίκους και εκτελούν μόνο δρομολόγια από το Νέο Φάληρο προς τον Περισσό χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, μεταφέροντας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και από τον σταθμό Ειρήνη προς Περισσό χωρίς ενδιάμεση στάση για τους ουδέτερους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί τα λευκά εισιτήρια. Επίσης, με άλλους συρμούς που θα ξεκινούν από το Θησείο, θα μεταφέρονται στον Περισσό χωρίς ενδιάμεση στάση, όσοι θεατές μένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα η UEFA ακύρωσε περίπου 600 «μπλε» εισιτήρια που κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο φίλαθλοι του Ολυμπιακού μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας, καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα. Η Ελληνική Αστυνομία με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση, εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα, ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Δείτε φωτογραφίες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος