Σε σοβαρή κατάσταση το βρέφος που παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα του

Σε σοβαρή κατάσταση το βρέφος που παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα του

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, όπου το ένα έπεσε πάνω στο άλλο και το τελευταίο έπεσε πάνω σε πολίτες που κάθονταν σε παγκάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, στη γειτονιά πίσω από το γήπεδο του Πανθρακικού, όπου βρίσκονται δύο σχολεία, το 3ο Δημοτικό και το 15ο Νηπιαγωγείο, σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα αλλά και πολίτες που κάθονταν σε παγκάκι. Από τη σύγκρουση, τα αίτια της οποίας διερευνώνται αυτή την ώρα από την Τροχαία, φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν μία μητέρα περί των 30 ετών με το παιδί της που είναι βρέφος περί των 8 μηνών. Ως αποτέλεσμα του τροχαίου, τραυματίστηκαν η μητέρα και το βρέφος.

Στο σημείο έσπευσε χωρίς καθόλου καθυστέρηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής τους δύο τραυματίες. Στο σημείο επενέβησαν επίσης Τροχαία και Πυροσβεστική. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του βρέφους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς ο τραυματισμός του φέρεται να είναι βαρύς.

Όπως σημειώνεται, στην ευρύτερη γειτονιά έχουν συμβεί και κατά το παρελθόν τροχαία ατυχήματα, καθώς ασυνείδητοι οδηγοί δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες.