Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα: Ένας 15χρονος χτυπούσε 16χρονο ακόμη και λιπόθυμο

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα: Ένας 15χρονος χτυπούσε 16χρονο ακόμη και λιπόθυμο

Ο δράστης μάλιστα απείλησε το θύμα ότι αν καταγγείλει το περιστατικό, το ξύλο που θα του δώσει θα είναι ακόμη περισσότερο

Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε στην Κέρκυρα, με έναν 16χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο με πολύ βαριά κατάγματα, μετά από ανελέητο ξυλοδαρμό από έναν 15χρονο.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου, όταν ένας 16χρονος μαθητής της 1ης Λυκείου δέχθηκε άγρια επίθεση από 15χρονο. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βάναυσα, που ο 16χρονος νοσηλεύεται με σπασμένη γνάθο, σπασμένα ζυγωματικά και εξάρθρωση στο γόνατό του, αλλά και μώλωπες σε όλο το σώμα του από τα απανωτά χτυπήματα. Σύμφωνα με μάρτυρες του περιστατικού, ο 15χρονος δεν σταμάτησε να χτυπάει τον 16χρονο ακόμα και όταν το θύμα λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος.

«Έχει σπασμένη μύτη, σπασμένο ζυγωματικό, έχει σπασμένη γνάθο, η οποία θα χρειαστεί γναθοχειρουργό, που δεν υπάρχει εδώ στην Κέρκυρα και θα πρέπει να πάμε στα Γιάννενα, να διακομιστεί το παιδί υπηρεσιακώς στα Γιάννενα. Και εξάρθωση γονάτου. Το παιδί το φωνάξανε μέσα, τάχα μου να του πούνε κάτι. Όταν λοιπόν ο γιος μου μπήκε μέσα, εκεί ξυλοκοπήθηκε άγρια. Μιλάμε για άγριο ξυλοδαρμό. Το παιδί ενώ όσο ήταν κάτω λιπόθυμος, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει» είπε ο πατέρας του 16χρονουη μιλώντας στο MEGA

Μάλιστα, ο 15χρονος απείλησε τον 16χρονο, πως αν καταγγείλει το περιστατικό, το ξύλο που θα του δώσει θα είναι ακόμη περισσότερο. Ο 15χρονος συνελήφθη το Σάββατο, αλλά στην συνέχεια βάσει νόμου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι γονείς του την Κυριακή συνελήφθησαν με την κατηγορία της αμέλειας εποπτείας ανηλίκου.