Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Με παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας παρέστη στην κηδεία της 40χρονης ο 14χρονος γιος της

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Με παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας παρέστη στην κηδεία της 40χρονης ο 14χρονος γιος της

Ο πρώην σύζυγος και δολοφόνος της άτυχης γυναίκας δεν υπέγραφε τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορέσει να ταξιδέψει ο ανήλικος

Σε κλίμα οδύνης είπαν χθες Σάββατο συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στην 40χρονη Ενκελέϊντα, η οποία έπεσε θύμα γυναικοκτονίας, από τον πρώην σύζυγό της στο Μενίδι, στο χωριό από όπου κατάγεται στην Αλβανία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του MEGA, στην κηδεία της μητέρας του παρέστη και ο 14χρονος γιος της, ύστερα από παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας, καθώς ήταν τέτοιο το μίσος του 50χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη για το θύμα, που δεν υπέγραφε τα απαιτούμενα έγγραφα για να μπορείσει να βγει από τα σύνορα της Ελλάδας ο ανήλικος. «Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους» είπε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, η οποία αποκάλυψε ότι και τα δύο παιδιά της ταξίδεψαν στην Αλβανία. «Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών, διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», ανέφερε ακόμα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 50χρονος ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης. Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου αναμένεται να απολογηθεί.