Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα – Βίντεο και εικόνες του News

Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα – Βίντεο και εικόνες του News

Θέλουν να φτάσουν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ και των ΗΠΑ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Ελλάδα προς συμπαράσταση του Παλαιστινιακού λαού, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και τον πόλεμο στη Γάζα που εκτυλίσσεται.

Οι διαμαρτυρόμενοι φωνάζουν συνθήματα και έχουν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην πορεία που γίνεται στην Αθήνα έχουν στόχο να φτάσει έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, αλλά και των ΗΠΑ

Βεβαίως, έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, αλλά των ΗΠΑ υπάρχουν σημαντικές δυνάμεις ασφαλείας της Αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πορεία κρατούν και σημαίες της Παλαιστίνης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας και Κηφισίας, από το ύψος του Χίλτον έως τη λεωφόρο Κατεχάκη, προχώρησε η Αστυνομία καθώς είναι σε εξέλιξη προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διαφόρων οργανώσεων για την Παλαιστίνη.

Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στο Πάρκο Ελευθερίας και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και Ισραήλ

Φωτογραφίες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος