Ζευγάρι μέθυσε και βίασε 19χρονη στη Λαμία – Το θύμα καταγγέλλει ότι η 35χρονη κατέγραψε σε βίντεο όσα έγιναν

Ζευγάρι μέθυσε και βίασε 19χρονη στη Λαμία – Το θύμα καταγγέλλει ότι η 35χρονη κατέγραψε σε βίντεο όσα έγιναν

Τι υποστηρίζει η καταγγέλουσσα - Στο σπίτι του 64χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία θα εξεταστούν στα εγκλήματολογικα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκάρει η καταγγελία που έκανε 19χρονη στη Λαμία, σύμφωνα με την οποία, έπεσε θύμα βιασμού από ζευγάρι και συγκεκριμένα από 64χρονο άνδρα και 35χρονη γυναίκα, οι οποίοι βιντεοσκόπησαν όσα έγιναν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 19χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι την περασμένη Παρασκευή 10 Μαΐου ενημερώθηκε από φιλικό της πρόσωπο, ότι στην κατοχή της 35χρονης υπάρχει βίντεο, με την ίδια να προβαίνει χωρίς τη συγκατάθεσή της σε ερωτικές πράξεις με τον 64χρονο. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, πριν από τρεις εβδομάδες είχε μεταβεί μαζί με την 35χρονη και τον 64χρονο στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Λαμίας, όπου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα η 19χρονη να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει την επόμενη μέρα, χωρίς να θυμάται τίποτα, ωστόσο ήταν κανονικά ντυμένη.

Μετά την καταγγελία, έγινε έρευνα στο σπίτι του 64χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.