Βίντεο-ντοκουμέντο από την συμπλοκή αλλοδαπών με έναν νεκρό στη Μύκονο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την συμπλοκή αλλοδαπών με έναν νεκρό στη Μύκονο

Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον δράστη του θανάσιμου τραυματισμού - Σαρωτικοί έλεγχοι στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με μαχαίρια έξω από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων με έναν νεκρό στη Μύκονο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως συνέπεια των θάνατο ενός άνδρα από το Πακιστάν και τον βαρύ τραυματισμό ενός άλλου ατόμου. Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφονται σκηνές βίας, με κάποιους από τους εμπλεκόμενους να παλεύουν σώμα με σώμα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ένας άνθρωπος –μετανάστης από το Πακιστάν– είχε ήδη χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα, οι περισσότεροι από το Πακιστάν. Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες, για να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και τον δράστη που κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι. Για την υπόθεση είχαν γίνει πάνω από 15 προσαγωγές, με τις Αρχές ωστόσο να αναζητούν συγκεκριμένο πρόσωπο και να προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο λιμάνι του νησιού.