Εφιάλτης για 62χρονη στην Αχαΐα – Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό της

Εφιάλτης για 62χρονη στην Αχαΐα – Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό της

Ο εφιάλτης για το θύμα τελείωσε, όταν κατάφερε με το χέρι της να πιάσει ένα σφυρί που βρισκόταν κοντά της και να τον χτυπήσει τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 62χρονη στα Νιφορέικα Αχαΐας στα χέρια 23χρονου Αφγανού, ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια, θυμίζοντας περισσότερο ταινία, ο οποίος βίασε την ηλικιωμένη.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 62χρονη μετέβη χθες το απόγευμα σε αγρόκτημα, για να πραγματοποιήσει αγροτικές εργασίες και τότε την προσέγγισε ο κατηγορούμενος, ο οποίος με την άσκηση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη. Ο εφιάλτης για την 62χρονη τελείωσε, όταν κατάφερε με το χέρι της να πιάσει ένα σφυρί που βρισκόταν κοντά της και να τον χτυπήσει τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι, σύμφωνα με το pelop.gr.

Το θύμα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στο πλαίσιο των αναζητήσεων, οι αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον προσήγαγαν στο τμήμα Ασφάλειας, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του κατηγορούμενου προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην χώρα.